Onze diensten

Bouw een succesvol interieurbedrijf met financiële vrijheid!

Wil jij financiële vrijheid? Jouw focus leggen op het plaatsen van maatkasten? Een zo compleet mogelijk dienstenpakket aanbieden aan jouw klanten? 

Wij weten als geen ander hoeveel investeringen er moeten gebeuren om maatkasten te kunnen produceren. Wij nemen deze kost volledig uit jouw handen! Jij hoeft alleen maar jouw eindklant te voorzien van onze ontwerpen en hen overtuigen van jouw kwaliteiten als schrijnwerker, wij doen de rest!

Offertes met ontwerp

Bij ons ontvang je een offerte inclusief ontwerp. Hierdoor is het voor jouw klant duidelijk wat hij kan verwachten en zal de kans op een succesvolle conversie van offerte naar uitvoering toenemen. 

Werkvoorbereiding

Een goede werkvoorbereiding is van groot belang! Wij maken daarom 3D werktekeningen en voorzien deze van de nodige bemating. Na jouw goedkeuring op deze tekeningen gaat onze CAD/CAM software voor ons aan de slag om alles automatisch door te sturen naar ons machinepark! 

Met onze ervaring en kennis kunt u erop vertrouwen dat uw project bij ons in goede handen is en met precisie wordt gerealiseerd.

Productie van maatkasten

Bij ons wordt elk onderdeel met uiterste precisie bewerkt door onze geavanceerde CNC machine. Het is geen enkel probleem om drevels, schroefgaten, rijboringen en uitsparingen te voorzien. Door middel van een handig etiket met kastnummer en benaming, weet jij altijd de positie van elk onderdeel. Wij nemen onze taak als producent van jouw maatkasten zeer serieus en streven ernaar om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Vertrouw ons voor jouw volgende project en laat ons je inspireren met ons vakmanschap en precisie.

Zagen, afboorden, boren en frezen

Als jij een schets aanlevert per mail of via whatsapp dan maken wij zo snel mogelijk hier een gedetailleerde offerte voor op. Deze offerte bevat een ontwerp in simpel 3D ontwerp, op aanvraag kan deze aangekleed worden zodat dit een hoogwaardig gerenderd beeld wordt.

Wij werken uitsluitend met 8mm achterwanden. Op vraag van de klant kunnen er ook achterwanden van 18mm voorzien worden.

Wij werken met de merken UNILIN en EGGER. Deze merken hebben een uitgebreid gamma aan decors en mogelijkheden. Platen kunnen zowel in melamine als in laminaat aangeleverd worden. 

Wij leveren uiteraard ook op de werf. De kasten kunnen op elke verdieping geleverd worden, gemonteerd of ongemonteerd. We verwachten wel dat er iemand op de werf is om ons te helpen dragen.

Ontvang een gratis offerte

Ben je opzoek naar maatkasten maar wil je de investering niet doen in grote machines? Neem dan snel contact met ons op!